چای سیاه و انواع آن، آشنایی با طبع چای سیاه و تفاوت آن با چای سبز بلاگ اسنپ فود | OkChay

چای سیاه و انواع آن، آشنایی با طبع چای سیاه و تفاوت آن با چای سبز بلاگ اسنپ فود | OkChay

زنجبیل به عنوان طعم دهنده در نوشیدنی‌های دارای کافئین مانند چای سیاه یا قهوه است که دارای خواص درمانی بیشماری هستند. به طور گسترده‌ای در فرهنگ‌های مختلف برای تسکین گلودرد یا سرفه، مبارزه با سرماخوردگی و سهولت سوء‌هاضمه، تهوع و بیماری حرکتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. به عنوان مثال، محققان دریافتند که مصرف روزانه چای زنجبیل با کاهش خطر فشار خون بالا و بیماری عروق کرونر قلب همراه بوده و می‌تواند از بسیاری از بیماری‌ها جلوگیری کند. چای بهاره لاهیجان، یکی از بهترین و پرفایده‌ترین انواع چای ایرانی است.

  • چایی قلم، درشت‌تر از سایر انواع چایی‌های ایرانی می‌باشد و معمولاً از برگ‌های پایینی بوته چای به همراه ساقه‌ یا همان چوب بوته چای تهیه می‌شود.
  • جالب است بدانید در طول تاریخ به عنوان یک منبع غذایی شناخته شده و ارزش دارویی گلبرگ‌های گل رز تا اواسط قرن بیستم جلب توجه نکرد.
  • مهم‌ترین خاصیت این میوه ویتامین بالا بوده که سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.
  • سفارش های شما با بالاترین کیفیت بسته بندی ارسال می شوند.
  • برگ ظریف سرگل‌ها باعث می‌شه که هنگام خشک شدن شکل مارپیچ پیدا کنن.
  • اما بهترین راه برای تشخیص میزان مرغوب بودن چای سیاه ایرانی دم کردن آن است.

این چای‌ها نیز در انواع مارک‌ها و نام‌ها در بازار ایران قابل خرید و در دسترس مشتریان چای نایاب هستند. در ضمن چای‌های خارجی طرفداران زیادی را از آن خود کرده‌اند. معمولأ به چایی که بخش بیشتر آن از غنچه‌های بوته چای به‌دست بیاید چای سرگل می‌گویند و هنگامی که چای شکسته باشد و برگ‌های درشت با برگ‌های پیچیده و ریز همراه باشد این نوع از چای را، چای ممتاز می‌گویند. هر چند که گفتیم، این چای نسبت به دو مورد دیگر این فهرست که قبل‌تر معرفی شدند، پررنگ‌تر است اما نباید انتظار داشته باشید که مانند چای‌های خارجی خیلی زود و سریع رنگ بیاندازد.

برداشت برگ چای

به عنوان مثال افرادی که در شبانه روز سه فنجان چای مصرف می‌کنند، درصد ابتلا به سکتۀ مغزی در آن‌ها کمتر است. در طی فرآیند روند تولید چای، برگ‌های چای به‌صورت کامل باقی نمی‌مانند و به چند تکه تقسیم می‌شوند و اصطلاحأ می‌شکنند. چای شکسته از همین برگ‌های خورد شده و به چند تکه تقسیم شده تشکیل می‌شود و از نظر وزن، وزن سبک‌تری نسبت به چای ممتا و سرگل دارد. برخلاف انواع دیگر چای‌های ایرانی، پیچیدگی‌های چای شکسته کمتر است و برگ‌های صاف‌تری دارد. شناخت بهترین برندهای چای ایرانی به شما در خرید گزینه‌ای مناسب کمک می‌کند.

برداشت چای ایرانی در فصل بهار، لاهیجان، روستای سطلسر

همچنین گسی بسیار ملایمی داره که مزه این چای رو دلپذیر می کنه. دلیل محبوبیت زیادش توازن بین عطر خوب، گسی ملایم، تلخی کم و طعم خوب هست. چای ساچمه ای یا همان چای زرین از غنچه بوته گیاه به دست میاد. باور غلطی در موردش وجود داره اینه که چای ساچمه با یکی هست. این آجیل بسیار مغذی بوده و سرشار از چربی های سالم، آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی می باشند. هند دومین تولید کننده بزرگ چای در جهان است و سرانه مصرف آن 19 درصد از کل مصرف جهانی را شامل می شود.