در بخش درمانی، روانشناسان در روانشناسی بالینی، مشاوره، روانشناسی قانونی یا روانشناسی سلامت تخصص میگیرند. معمولا روانپزشکی با گفتاردرمانی سروکار ندارد؛ بنابراین اگر لزومی برای گفتاردرمانی وجود داشته باشد، روانپزشک بیمار را به روانشناس یا روانکاو ارجاع میدهد. با این حال برخی از روانپزشکان که در دورههای تخصصی آموزشی شرکت کرده باشند رواندرمانی را هم انجام میدهند.
- اکثر درمان ها بر افراد تمرکز میکنند، گرچه روان درمانگرها با زوج ها، خانواده ها و گروه ها نیز کار می-کنند.
- رویکرد شناختی به افکار کنونی و الگوی ارتباطی افراد به جای گذشته آنها میپردازد.
- اگر علاقه خاصی دارید، با یک مشاور صحبت کنید، او میتواند تمام گزینههای موجود را برایتان تشریح کند.
- مشاوره با روانشناس برای فرد معتاد و همچنین اطرافیان او بسیار باارزش است و میتواند آنها را به یک مسیر صحیح هدایت کند.
- همچنین در صورتی که پزشکان برنامه کاری خود را تکمیل کرده باشند، میتوانید در زمان دلخواه خود نوبت دریافت کنید.
برای تبدیل شدن به دکتر مجله خبری پزشکی آنلاین، ابتدا باید دوره کارشناسی روانشناسی بالینی یا عمومی را گذراند. سپس بعد از اخذ مدرک کارشناسی روانشناسی، باید در آزمون کارشناسی ارشد روانشناسی شرکت کرد. در صورت قبولی و کسب حد نصاب نمره بعد از دو سال تحصیل در این زمینه، میتوان مدرک کارشناسی ارشد روانشناسی را کسب کرد. بعد از اتمام این دوره و در صورت قبولی در آزمون دکترای روانشناسی و گذراندن این دوره، می توان تبدیل به دکتر روانشناس شد. هرکدام از ما در زندگیمان ممکن است زمانی احساس شکست بکنیم و برای روبرو شدن با مشکلاتمان به کمک نیاز داشته باشیم.
یکی از تفاوتهای اصلی بین این دو رویکرد این است که روانشناس به رفتارهای شما نگاه میکند در حالی که روانپزشک بیشتر به فاکتورهای بیولوژیک پشت بیماریهای روانی شما مینگرد. در این روش درمانی، تمام اعضای یک خانواده در جلسات درمان حضور دارند چراکه مراجع بخشی از این سیستم است و حل مشکل او به تغییر نگرش کل اعضا بستگی دارد. اعضا در کنار هم برای حل مشکل تلاش میکنند، راهها و اصول جدیدی را فرامیگیرند و روابط جدید را جایگزین روابط قبلی میکنند. در این جلسات خانواده یاد میگیرد که بهتر است به جای سرپوش گذاشتن روی مشکلات، راههای جدیدی برای حل آنها پیدا کند. یکی از انواع روان درمانی است که هدف از آن درک افکار و احساساتی است که رفتارهای بیمار را تحت تأثیر قرار داده است. در این شکل از رواندرمانی به بیمار کمک میشود تا الگوهای مخرب فکری خود را شناسایی کرده و به دلیل تأثیر منفی آنها در احساسات و رفتارش تغییرشان دهد.
روانشناس تهران بهترین دکتر روانشناس تهران
گاهی برای درمان یک بیماری روانی، دارو بهتنهایی کافی است؛ اما در مواقعی دیگر به ترکیبی از دارو و رواندرمانی یا مشاوره نیاز است. در این صورت ممکن است روانپزشک خودش رواندرمانی را هم برایتان انجام دهد یا شما را به مشاور یا متخصصان دیگری در زمینه بهداشت روان ارجاع دهد. از نظر تخصصی تفاوت روانشناس و روانپزشک زیاد است اما هر دو در جهت حل مشکلات روانی تلاش میکنند و هر دو برای این کار آموزش دیده هستند.
روانپزشکان بر خلاف روانشناسان، اغلب از دارو برای کمک به مراجعان خود به منظور کنترل اختلالات روانی (مانند افسردگی مزمن، اختلالات دوقطبی، اسکیزوفرنی) استفاده میکنند. البته برخی از روانپزشکان نیز مانند روانشناسان روان درمانی انجام میدهند. در بعضی از شرایط روانشناسان برای درمان برخی بیماریهای خاص روانی با روانپزشکان همکاری میکنند. اگرچه مجوز روانشناسان به صورت کلی است، اما موظفند حوزههای تخصصی خود را به نهاد نظارتی اعلام کرده و در محدوده صلاحیت خود فعالیت کنند.
در این شرایط بهتر حتما توسط یک روانشناس در تهرانو اگر خانم هستید توسط یک روانشناس زن خوب در تهرانویزیت شویم. بسیاری از افراد در جلسات آنلاین (متنی تصویری، صوتی) احساس راحتی بیشتری میکنند. البته در شرایط همهگیری کرونا اکثر افراد ترجیح میدهند که فاصله اجتماعی را رعایت کنند. به همین دلیل با اطمینان خاطر از خدمات درمانی آنلاین استفاده میکنند.
بخش روانشناسی ( مروری بر گذشته )
حرفهای شما را به دقت گوش میدهند و باعث میشوند احساس بهتری داشته باشید. علاوه بر این اگر مشکل شما فراتر از یک درد و دل ساده باشد، احتمالا دوست شما نمیتواند بهترین راهحل را پیش روی شما بگذارد. به گفته او مهمترین ارزش رواندرمانی در توان بالقوهای است که این علم برای بازسازی اعتماد شناختشناسانهی ما دارد و میتواند توانایی ما برای یادگیری از دیگران در محیط اجتماعی را فعالکند. در زمینه روانشناسی مثبت میتوانید با دکتر شهریار شهیدی و دکتر الهام باغانی که از مشاوران تایید شده سیمیاروم هستند، مشاوره داشته باشید.
برای بیماران
چنین رفتاری برای روانشناسانی که اختلالات دوقطبی را درک می کنند، ناشناخته نیست. البته، هر روانشناسی باید ارزیابی دقیقی را انجام دهد تا بتواند رفتار ظاهراً متناقض او را درک کند. به دنبال یک ارزیابی، یک روانشناس خوب می تواند نتیجه گیری کند که رفتار مورد نظر درواقع نشانه یک اختلال افسردگی یا نوع دیگری از اختلال مزاج است. شواهد متقاعدکننده ای وجود دارد که اکثر افرادی که حداقل چندین جلسه به روانشناس مراجعه می کنند، در مقایسه با افرادی که مشکلات احساسی دارند و درمان نمی شوند، احساس بسیار بهتری دارند.