مجله خبری پزشکی های بسیار زیادی در کشور وجود دارد و اینکه یک روانشناس را به عنوان بهترین روانشناس تهران و یا کشور معرفی کنیم ممکن نیست و حتی می تواند غیر اصولی باشد. علاوه بر ترس و فوبیا، افسردگی نیز جزو بیماریهایی است که اگر کسی به آن مبتلا شد، برای رهایی از آن باید به بهترین روانشناس تهران مراجعه کند. اگرچه اکثر افسردگیهای رایج طی شش ماه و گاها حتی بدون دارو از بین میروند، اما گذر از این شش ماه، اغلب میتواند بسیار سخت باشد و حتی برخی از افراد در همین دوره تصمیم به خودکشی میگیرند. انواع مختلفی از فوبیا وجود دارد همانند کلاستروفوبیا، سوشال فوبیا، فوبیای پرواز، ارتفاع و غیره باشد. فوبیا در واقع یک ترس عمیق از یک مکان یا اتفاق است که در بسیاری از موارد منجر به حملات اضطرابی شدید میشود و مشکلات بسیاری برای فرد ایجاد میکند. اگر احساس میکنید که دچار فوبیا هستین حتما در تهران به یک روانشناس مراجعه کنید.
مشاور ازدواج – خانواده و روابط میان فردی
به این ترتیب تشخیص میدهد که آیا ممکن است بیماری جسمی باعث این نشانهها شده باشد یا نه. بعد از آن، شما را راهنمایی میکند که به کدام متخصص بهداشت روان مراجعه کنید. گاهی ممکن است نیاز باشد که همزمان از چند رویکرد استفاده کنید؛ برای مثال، ممکن است لازم باشد برای درمان دارویی به روانپزشک مراجعه کنید، اما برای صحبتکردن درباره مشکلاتی که دارید بهشکل منظم نزد روانشناس بروید. مددکار اجتماعی میتواند رواندرمانی هم انجام دهد، اما بیشتر به مشکلاتی که زندگی اجتماعی فرد یا خانواده و نظایر آنها را مختل کرده است رسیدگی میکند. مددجویان یا شخصا یا از طرف یک سازمان یا نهاد به مددکاران اجتماعی مراجعه میکنند. تحصیلات مددکاران اجتماعی تا حدودی شبیه روانشناسان است (اگرچه ممکن است مدرک کارشناسی ارشد داشته باشند).
طبق پژوهشهای اثربخشی، ترکیب درمان روانپزشکی و روانشناختی معمولاً بهترین نتیجه را میدهند. اینکه کدام یک از موارد بالا برای شما بهتر است بستگی به شرایط شما دارد. اما اگر روانشناس احساس کند که برای شروع درمان نیاز به مراجعه به روانپزشک دارید شما را به یک متخصص ارجاع میدهد (بر عکس این اتفاق هم ممکن است بیافتد و روانپزشک شما را ارجاع دهد). باید بدانیم که روانشناس ابزار بسیاری مفیدی در جعبه ابزار زندگی شماست. روانشناس میتواند در همه زمینهها از جمله پاکسازی ذهن، کنترل استرس، اضطراب، فوبیاها و سایر مشکلات زندگی به شما کمک کند و حداکثر شادی را در زندگی برای شما به ارمغان بیاورد. هیچ یک از ما نمیتوانیم درباره مسائل زندگی و تجربیات خود به طور کاملا عینی و منطقی قضاوت کنیم، تصمیم بگیریم و مطابق آن رفتار کنیم.
مدرک کارشناسی ارشد پرستاری روانپزشکی پیشرفته
باولبی در نظریهی دلبستگی خود امیدوار بود که بتواند چگونگی ارتباط والدین و فرزندان را مورد مطالعه قرار دهد. به اعتقاد او چنین پژوهشی میتوانست نقطه آغازی برای درک بهتر آنچه که در اتاق مشاوره روانشناختی میان بیمار و درمانگر میگذرد، باشد. زمان مراجعه به روانشناس برای هر شخص، بسته به دلیل مراجعه و شدت آن متفاوت است، به همین خاطر پاسخ به این سوال که چه زمانی به یک روانشناس نیاز داریم به عوامل بسیار زیادی مربوط میشود. در این مطلب به بررسی دقیق بهترین زمان مراجعه به روانشناس در شرایط مختلف میپردازیم. در رواندرمانی گروهی فرد تحت حمایت دیگر اعضای گروه تمام مهارتها و مسائلی که باید یاد بگیرد را میشناسد و به آنها پی میبرد. و بهاینترتیب میتواند رابطه بهتری با خودش و دنیای پیرامونش داشته باشد.
رویکرد رفتاردرمانی، همانطور که از اسمش مشخص است؛ رفتار و اعمال مراجع را ارزیابی میکند و سپس تلاش میکند تا شانس تجربههای احساسی مثبت در مراجع را افزایش دهد. طول مدت درمان معمولاً یک ساعت و یکبار در هفته است که با ساختاری کاملاً اصولی و بین فردی پیش میرود. شیوههای درمانی نیز میتواند متشکل از انواع راههای ارتباطی مانند حضوری و یا غیر حضوری و به صورت تماس آنلاین از طریق اینترنت باشد.
- آنها باید باید دادهها و اطلاعات مربوط به فرد و خانواده مراجعهکننده را جمعآوری کرده و از آن اطلاعات به منظور ارائه راه حل مناسب و راهکارهای درمانی استفاده کند.
- رواندرمانی بهدنبال این است که الگوهای فکری و رفتاری فرد چطور بر نحوه تعامل او با جهان تأثیر میگذارند.
- با تشخیص یک اختلال در مراجع خود، پروتکل درمانی خاصی را تدوین میکند و با استفاده از رویکردهای درمانی مختلف به درمان او میپردازد.
- در این صورت ممکن است روانپزشک خودش رواندرمانی را هم برایتان انجام دهد یا شما را به مشاور یا متخصصان دیگری در زمینه بهداشت روان ارجاع دهد.
- او احساس می کند در ابر سیاهی زندگی می کند و پایان آنچه که احساس می کند را نمی تواند ببیند.
درباره اینکه شما فقط میخواید با صحبت مشکل طرف رو حل کنید، باید بگم معمولا بیشتر رواندرمانگران از تکنیکهای خاصی استفاده میکنند و صرفا صحبتکردن نیست. معمولا وقتی افراد اسم مددکار اجتماعی را میشنوند، بهیاد افرادی میافتند که خدمات اجتماعی را در بیمارستانها و مراکز درمانی انجام میدهند. در حالی که برخی از مددکاران اجتماعی با عنوان مددکار اجتماعی بالینی، درمان فردی هم انجام میدهند. مددکاران اجتماعی با مددجویان فردی، گروهی یا در سطح جامعه سروکار دارند و تستهای روانشناختی انجام نمیدهند.